MÍSTO KONÁNÍ: Restaurace TIBURÓN, třída Míru 68, Pardubice
DRESS CODE: tmavý oblek, koktejlky
KOMU JE SPOLEČENSKÁ AKCE URČENA?
Každému, kdo chce nebo potřebuje stolovat podle společenských pravidel. Manažeři, kteří vedou u stolu obchodní jednání, politikové, kteří stolují s významnými osobnostmi doma i ve světě, studenti, kterým společenské chování pomáhá v kariérním růstu ve všech oborech, rodiče, kteří chtějí své děti dobře připravit pro život, všichni, kdo se chtějí zbavit špatných návyků, které se v uzavřených komunitách rodin přenášejí i na budoucí generaci.
CO SE NAUČÍME?
- stolování na banketu i na obchodní nebo přátelské večeři ve dvou
- příchod ke stolu, usazení hostů
- zasedací pořádek
- prostírání stolu, inventář a náčiní pro společenské stolování
- společenské stolování (jak sedíme u stolu, látkový a papírový ubrousek, chování u stolu, držení příboru, překládání pokrmů, servírování)
- jak jíst speciality, ale i běžná jídla (ústřice, krevety, maso, brambory, těstoviny, moučník)
- držení sklenice, degustace a dekantace vína
- konverzace u stolu
- nehody u stolu
- jak poznáme dobrou restauraci
- správná obsluha doma i v restauraci
DEGUSTAČNÍ MENU
Welcome drink Cava Rigol Brut
Sálátový bar
Ústřice
Grilované tygří krevety s petrželovým máslem a hráškovými lusky
Verdejo, Don Aurelio, Valencia
Savignon Blanc, Maison de Princess
Tagliatelle s parmezánovou omáčkou a restovanými hříbky
Vepřová panenka s vařeným bramborem a přírodní šťávou
Garnacha, Don Aurelio, Valenciana
Carro, Yecla
Vanilková Panna Cotta s malinovou omáčkou
Sherry Sandeman
Po skončení večeře vás srdečně zveme na autogramiádu Ladislava Špačka, jehož knihy zde budou k prodeji.