Kalendář akcí - otevřené akce - proběhlé
Global Standard for Food Safety, verze 5 - BRC Food
Ondříčkova 609/27, Praha 3, 130 00
TERMÍN:
17. srpna 2010, Ondříčkova 609/27, Praha 3, 130 00
9-17 hod.
CÍL:
Základní požadavky BRC, návod na implementaci požadavků do vlastních systémů managementu bezpečnosti potravin, přehled o požadavcích na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.
OBSAH ŠKOLENÍ:
• Seznámení s požadavky standardu obchodních řetězců, specifické požadavky.
• Požadavky na dokumentaci, osobní a provozní hygienu, ochranu produktu, stav strojního zařízení a zařízení budov.
• Vztah k legislativním požadavkům – přehled potravinové legislativy ČR a EU. Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské výroby.
• Průběh certifikačních auditů/hodnocení.
Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu.
LEKTOR:
Dr. Pavel Filip
CENA:
2.900,- Kč bez DPH (původní cena 3.200,- Kč bez DPH)
KONTAKT:
Ing. Martina Krumlová, e-mail: aktuality@centrumandragogiky.cz, tel:+420 774 695 289,+420 257 094 353